Städutbildning hos Supplies Direct ger färdighet.

Cleaning Academy

Branschens bredaste program av välrenommerade städutbildningar. Från korta introduktionskurser till certifiering med SRY Yrkesbevis.
>99% nöjda kursdeltagare.
OBS! På grund av coronapandemin reserverar vi oss för eventuella ändringar i kursprogrammet. Vi uppdaterar löpande. Tack för visad förståelse!

Content

KURSKALENDER Hösten 2020

NYA KURSDATUM publiceras efterhand. ANMÄL eller INTRESSEANMÄL dig under respektive kurs. Vid speciella önskemål maila kunskap@suppliesdirect.se ...

Våra utbildningar

Professionell golvvård

Välrenommerad utbildning som vänder sig till alla i städsektorn samt fastighetsägare, förvaltare och inköpare som är intresserade av att få kunskap om...

INSTA 800

Kurs i nordisk städstandard för fastställande och bedömning av städkvalitet i enlighet med INSTA800....

Skötsel av stengolv

För dig som vill kunna erbjuda kompetent skötsel och underhåll av vackra stengolv så att de behåller sin unika karaktär....

Städa dig stark!

Städyrket är en hel skattkista för fysiskt välmående. Detta är en spännande ergonomiutbildning som vänder sig främst till lokalvårdare men även övriga...

Cleaning Academy – professionella städutbildningar

Supplies Directs städakademi är skolan för dig som vill utvecklas som lokalvårdare!

Vi ordnar allt från korta, introducerande städkurser till fullfjädrade SRY-utbildningar. Ända sedan starten har vi haft >99% nöjda kursdeltagare. Vi har också ett av städbranschens bredaste utbildningsprogram inom städ/lokalvård.

I Cleaning Academy kan du få en professionell lokalvårdsutbildning – oavsett om du bara vill skärpa din yrkeskunskap, skaffa dig spetskompetens inom ett visst område eller önskar erhålla ett SRY yrkesbevis. Samtliga kursdeltagare erhåller diplom efter genomförda utbildningar.

SRY-utbildning, kompetensutveckling och skräddarsydda kurser för städbranschen

Förutom övergripande städutbildningar och mer intensiva, förberedande kurser i lokalvård, erbjuder vi t ex en komplett SRY-utbildning med certifiering och specialinriktade golvvårds- och fönsterputsutbildningar.

Samtliga lokalvårdsutbildningar leds av branschkunniga instruktörer och teori varvas med praktik för att ge dig en stadig grund att stå på i ditt yrkesutövande. När du genomgått en SRY-utbildning och mottagit ditt yrkesbevis besitter du viktiga kunskaper i såväl ekonomi, service och kvalitet som kemikaliehantering, ergonomi och korrekt redskaps- och maskinanvändning. Medan våra fönsterputs- och golvvårdsutbildningar inkluderar allt från effektiv städmetodik till optimal behandling av olika ytmaterial.

Vårt heltäckande utbildningsprogram innefattar också fristående kurser i nordisk städstandard (INSTA 800), merförsäljning, ESD och fysiskt stärkande städteknik i ”Städa dig stark”, liksom branschanpassade arbetsledarutbildningar för städ och lokalvård. Därutöver kan vi även hjälpa till med personalutveckling och att skräddarsy individuella kurspaket för olika städorganisationer.

Kontakta oss gärna på kunskap@suppliesdirect.se om ni har speciella önskemål!