Städutbildning hos Supplies Direct ger färdighet.

Cleaning Academy

Branschens bredaste program av välrenommerade städutbildningar. Från korta introduktionskurser till certifiering med SRY Yrkesbevis.
>99% nöjda kursdeltagare.
Våra utbildningsorter är Malmö, Göteborg och Stockholm.

Content

Våra utbildningar

Professionell golvvård

Välrenommerad utbildning som vänder sig till alla i städsektorn samt fastighetsägare, förvaltare och inköpare som är intresserade av att få kunskap om...

INSTA 800

Kurs i nordisk städstandard för fastställande och bedömning av städkvalitet i enlighet med INSTA800. DAG 1: både nivå 1+2 samt nivå 3 DAG 2: endast...

KBM Golvrenovering

Certifiering för utförande-entreprenad med KBM 2K PU Elastic. Metod avsedd för att renovera och/eller uppgradera golv med. Godkänd kursdeltagare erhå...

STÄDKÖRKORT

Supplies Direct erbjuder STÄDKÖRKORT - en komplett digital städutbildning kombinerad med yrkessvenska!...

Cleaning Academy – professionella städutbildningar

Supplies Directs städakademi är skolan för dig som vill utvecklas som lokalvårdare!

Vi ordnar allt från korta, introducerande städkurser till fullfjädrade SRY-utbildningar. Ända sedan starten har vi haft >99% nöjda kursdeltagare. Vi har också ett av städbranschens bredaste utbildningsprogram inom städ/lokalvård.

I Cleaning Academy kan du få en professionell lokalvårdsutbildning – oavsett om du bara vill skärpa din yrkeskunskap, skaffa dig spetskompetens inom ett visst område eller önskar erhålla ett SRY yrkesbevis. Samtliga kursdeltagare erhåller diplom efter genomförda utbildningar.

SRY-utbildning, kompetensutveckling och skräddarsydda kurser för städbranschen

Förutom övergripande städutbildningar och mer intensiva, förberedande kurser i lokalvård, erbjuder vi t ex en komplett SRY-utbildning med certifiering och specialinriktade golvvårds- och fönsterputsutbildningar.

Samtliga lokalvårdsutbildningar leds av branschkunniga instruktörer och teori varvas med praktik för att ge dig en stadig grund att stå på i ditt yrkesutövande. När du genomgått en SRY-utbildning och mottagit ditt yrkesbevis besitter du viktiga kunskaper i såväl ekonomi, service och kvalitet som kemikaliehantering, ergonomi och korrekt redskaps- och maskinanvändning. Medan våra fönsterputs- och golvvårdsutbildningar inkluderar allt från effektiv städmetodik till optimal behandling av olika ytmaterial.

Vårt heltäckande utbildningsprogram innefattar också fristående kurser i nordisk städstandard (INSTA 800), merförsäljning, ESD och fysiskt stärkande städteknik i ”Städa dig stark”, liksom branschanpassade arbetsledarutbildningar för städ och lokalvård. Därutöver kan vi även hjälpa till med personalutveckling och att skräddarsy individuella kurspaket för olika städorganisationer.

Kontakta oss gärna på kunskap@suppliesdirect.se om ni har speciella önskemål!