Städutbildning hos Supplies Direct ger färdighet. | Lokalvårdare som dammsuger ergonomiskt.

Cleaning Academy

Cleaning Academy är branschens bredaste program
av välrenommerade städutbildningar.
Från korta introduktionskurser till certifiering med SRY Yrkesbevis.

>99% nöjda kursdeltagare talar sitt tydliga språk.
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Content

Våra utbildningar

Professionell golvvård

Denna välrenommerade utbildning vänder sig till alla i städsektorn samt fastighetsägare, förvaltare och inköpare som är intresserade av att få kunskap...

INSTA 800

Kurs i nordisk städstandard för fastställande och bedömning av städkvalitet i enlighet med INSTA800....

Städa dig stark

Vi tar hjälp av en fysiolog, en naprapat och en Personlig Tränare och utvecklar vardagen till ett träningspass. Du mår bättre och sparar tid i ditt l...

Cleaning Academy – professionella städutbildningar

Välkommen till Supplies Directs städakademi – skolan för dig som vill utvecklas som lokalvårdare!

Här anordnar vi allt från korta, introducerande städkurser till fullfjädrade SRY-utbildningar. Om du söker en välrenommerad städutbildning i Stockholm har du kommit helt rätt! Bara det faktum att vi ända sedan starten haft >99% nöjda kursdeltagare talar sitt eget tydliga språk. Men vi har också ett av städbranschens bredaste utbildningsprogram inom städ/lokalvård.

I Cleaning Academy kan du få en professionell lokalvårdsutbildning – oavsett om du bara vill skärpa din yrkeskunskap, skaffa dig spetskompetens inom ett visst område eller önskar erhålla ett SRY yrkesbevis. Samtliga kursdeltagare erhåller diplom efter genomförda utbildningar.

SRY-utbildning, kompetensutveckling och skräddarsydda kurser för städbranschen

Förutom övergripande städutbildningar och mer intensiva, förberedande kurser i lokalvård, erbjuder vi t ex en komplett SRY-utbildning med certifiering och specialinriktade golvvårds- och fönsterputsutbildningar.

Samtliga lokalvårdsutbildningar leds av branschkunniga instruktörer och teori varvas med praktik för att ge dig en stadig grund att stå på i ditt yrkesutövande. När du genomgått en SRY-utbildning och mottagit ditt yrkesbevis besitter du viktiga kunskaper i såväl ekonomi, service och kvalitet som kemikaliehantering, ergonomi och korrekt redskaps- och maskinanvändning. Medan våra fönsterputs- och golvvårdsutbildningar inkluderar allt från effektiv städmetodik till optimal behandling av olika ytmaterial.

Vårt heltäckande utbildningsprogram innefattar också fristående kurser i nordisk städstandard (INSTA 800), merförsäljning, ESD och fysiskt stärkande städteknik i ”Städa dig stark”, liksom branschanpassade arbetsledarutbildningar för städ och lokalvård. Därutöver kan vi även hjälpa till med personalutveckling och att skräddarsy individuella kurspaket för olika städorganisationer.

Kontakta oss gärna på kunskap@suppliesdirect.se om ni har speciella önskemål!

Kunskap är styrka – utöka er kompetens och låt dig och dina medarbetare växa i era yrkesroller
som professionella lokalvårdare, arbetsledare eller chefer.

Ansök till städakademin redan idag!