Städmaskiner uppställda i stor lagerlokal

Städmaskiner för alla behov

Supplies Direct är Sveriges enda rikstäckande grossist för städmaskiner och städrobotar.

Content
Städmaskin framför flygplan i en flygplanshangar

Vårt sortiment av städmaskiner

Vårt sortiment inkluderar allt från kombiskurmaskiner, proffsdammsugare, sopmaskiner och våtsugar till städrobotar. Vi erbjuder både köp, leasing och funktionshyra av professionella städmaskiner i olika storlekar och varianter från branschledande märken.

Vi arbetar enligt konceptet "1 kontakt för alla dina städmaskiner", vilket innebär att du som kund alltid har en och samma kontaktperson som hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för ditt företag gällande allt från kalkylering till service.

Eftersom vi har flera egna maskinagenturer och hanterar all distribution internt slipper du fördyrande mellanhänder. Vare sig ditt företag är i behov av mindre skurmaskiner, kraftfulla högtryckstvättar, åkbara städmaskiner, städrobotar eller rejäla mopptvättmaskiner, har vi kapacitet och kunskap att förse er med rätt maskiner till rätt pris!

Försäljning, leasing och service av städmaskiner i hela Sverige

Via Supplies Direct har ni möjlighet att hyra, leasa eller köpa städmaskiner för såväl stora som små lokaler. I våra välfyllda städbutiker finns ett brett urval av smidiga gå-bakom skurmaskiner, våtsugar, sopmaskiner och högtryckstvättar, men även åkbara kombiskurmaskiner, proffsdammsugare och robusta mopptvättmaskiner.

Vi har också egna serviceverkstäder där ni kan lämna in era befintliga städmaskiner för underhåll eller reparation, om vi inte åker ut och reparerar på plats så klart. Med en personlig kontakt som känner till er verksamhet har ni alltid tillgång till snabb support, samtidigt som ni kan få löpande rådgivning angående förbättringar och effektiviseringar.

Vårt nätverk sträcker sig från Luleå i norr till Malmö i söder, så oavsett var i landet ni befinner er finns en dedikerad städmaskinsspecialist i er närhet. Välkomna!

Grässtrå i motljus