Service och reparation av städmaskiner

Alla Supplies Direct-butiker har ett fullgott sortiment av reservdelar, samt egna verkstäder för underhåll och reparation av städmaskiner.

Content
Putsade fönster på skyskrapa

I vår verkstad servar och reparerar vi städmaskiner oavsett märke

Supersmidigt om ni önskar en kvick översyn eller service av en dammsugare eller kombiskurmaskin.

Vi är väldigt måna om att hjälpa våra kunder på ett sätt som reducerar kostnaderna och får arbetet att löpa på smärtfritt. Därför har vi även en flexibel stab med skickliga servicetekniker som snabbt kan åka ut och hjälpa er på plats vid behov. Om det exempelvis gäller reparation av en större kombiskurmaskin eller service av en åkbar sopmaskin kan detta många gånger vara avgörande både för att undvika längre driftstopp och slippa onödiga transporter.

Regelbunden service för hållbara städmaskiner

Även en högkvalitativ kombiskurmaskin kan gå sönder och behöva reparation. En städmaskin innehåller många komponenter och vid kontinuerlig användning utsätts såväl motorer som rörliga delar för slitage. Med regelbunden service kan vi både förbättra städmaskinens prestanda och öka dess livslängd!

Köper ni en städmaskin i någon av Supplies Directs städbutiker åtföljs den i regel av ett individuellt anpassat serviceavtal. Funktionshyr ni en kombiskurmaskin via oss ingår alltid service och eventuell reparation i månadskostnaden. Men givetvis är ni lika välkomna att vända er till oss om ni behöver service av en dammsugare, högtryckstvätt eller sopmaskin som är införskaffad på annat håll.

Vi kan erbjuda reparation och service av de flesta typer av städmaskiner – oavsett var de är inköpta. Hör av er så hittar vi en lösning tillsammans!

Städmaskin framför flygplan i en flygplanshangar