Service och reparation av städmaskiner

Alla Supplies Direct-butiker har ett fullgott sortiment av reservdelar, samt egna verkstäder för underhåll och reparation av städmaskiner och städrobotar.

Content
Städmaskin från KBM

Vi servar och reparerar alla städmaskiner

En reparation av en kombiskurmaskin, service av en åkbar sopmaskin eller underhåll av en städrobot kan många gånger vara avgörande för att du ska undvika längre driftstopp och slippa onödiga transporter. 

Hos oss kan du få en kvick översyn eller service av allt från en enkel dammsugare till en avancerad städrobot.

Vi är måna om att hjälpa dig på ett sätt som reducerar kostnader och får arbetet att löpa på smärtfritt. Därför har vi en flexibel stab med servicetekniker som också snabbt kan åka ut och hjälpa er på plats.

Regelbunden service för hållbara städmaskiner

Även en högkvalitativ kombiskurmaskin kan gå sönder och behöva reparation. En städmaskin innehåller många komponenter och vid kontinuerlig användning utsätts motorer och rörliga delar för slitage. Med regelbunden service kan vi förbättra städmaskinens prestanda och öka dess livslängd.

  • Köper ni en städmaskin i någon av Supplies Directs städbutiker åtföljs den i regel av ett individuellt anpassat serviceavtal.
  • Funktionshyr ni en kombiskurmaskin via oss ingår alltid service och eventuell reparation i månadskostnaden.
  • Givetvis är ni lika välkomna att vända er till oss om ni behöver service av en dammsugare, högtryckstvätt eller sopmaskin som är införskaffad på annat håll.

Vi kan erbjuda reparation och service av de flesta typer av städmaskiner – oavsett var de är inköpta.

Städmaskin framför flygplan i en flygplanshangar