Vårt sortiment

Vårt sortiment

Kraven från marknaden är höga och vi är konstant på jakt efter redskap, maskiner och lösningar som kan underlätta för våra kunder och utveckla branschen.

Content
Vi har städmaskinen för dig - oavsett storlek.

Städmaskiner

Supplies Directs stora maskinsatsning fortsätter. Inte minst butiken i Malmö och nya butiken i Årsta har båda stora städmaskinsavdelningar med flera maskinspecialister, kunniga säljare och duktiga servicetekniker. Samma kunskap, möjligheter och kapacitet att hyra ut, sälja och reparera städmaskiner finns i butikerna i Länna, Göteborg, Uppsala och Bromma.

Vi är specialister på maskiner, med egen service för att säkerställa funktionen ute hos Er.
Kombiskurmaskiner, sopmaskiner, skurmaskiner, våtsugar, dammsugare, mopptvättmaskiner, högtryckstvättar. Vi har allt i maskinväg som Ert företag behöver.

Gällande märken erbjuder vi ett House of Brands, för att du ska kunna hitta precis den maskin du behöver.
Vi har flera egna maskinagenturer = inga fördyrande mellanhänder.

Städmateriel

Med egna innovativa lösningar och produkter samt erkänt kunnig personal möter vi våra kunders höga servicekrav.
Vårt breda sortiment och stora kunskapsbank minimerar behovet av flera olika leverantörer.
Attraktiva städprodukter till attraktiva priser - allt från traditionella korgpåsar och rengöringsmedel till gröna sopsäckar och bioteknik.

Alt
Alt

Nyheter

Det kommer alltid att hända saker på Supplies Direct - Sveriges närmaste städgrossist.

LÄS MER HÄR

CLEAN PILOT

Vi kan stolt säga att vi är den enda återförsäljaren i Sverige av CleanPilot, det digitala verktyget som har förändrat städarnas vardag i Norge. Ett fantastiskt verktyg för att modernisera er lokalvård. Mejla cleanpilot@suppliesdirect.se eller kontakta vårt moderbolag Procurator om du vill veta mer.

mer om clean pilot

Uthyrning av städmaskiner

Supplies Direct hyr ut städmaskiner på både korttid och långtid i alla våra städbutiker. Sortimentet kan dock variera mellan orterna.
Allt från en singelsnurra med våtsug till en åkbar sopmaskin är möjlig. Hör med din närmaste städbutik!

Ta kontakt med vår personal

Singelskurmaskin aka singelsnurra. Supplies Direct-butikerna hyr ut.
Alexander servar i Supplies Direct Bromma

Verkstad

Supplies Direct har egna moderna verkstäder i alla våra städbutiker. Våra kompetenta servicetekniker servar både på plats och ute hos kund. Dessutom har vi möjlighet att hjälpas åt med såväl arbetstoppar som brådskande reservdelar.
Spara tid och pengar och låt oss serva dina städmaskiner!

Välkommen till din lokala Supplies Direct serviceverkstad!

Ren kunskap. Stark support.

Vi kan inte bara leverera billigt städmateriel. Om du letar efter en lokal städgrossist och samarbetspartner att utvecklas tillsammans med så har vi tillräckliga resurser att skapa möjligheterna.
Dels kunskapsmässigt med all den erfarenhet som finns inom företaget - både Mårten Widborg i Årsta och Martin Månsson i Malmö har t ex tidigare blivit utsedda till Årets Golvprofil.
Dels att vi fortfarande jobbar precis som de lokala entreprenörer vi alltid varit - men med mer muskler i och med att vi numera ingår i Procurator.

KONTAKTA OSS