Vårt sortiment

Vårt sortiment

Kraven från marknaden är höga och vi är konstant på jakt efter redskap, maskiner och lösningar som kan underlätta för våra kunder och utveckla branschen.

Content
Städmaskin framför ett flygplan i en flygplanshangar

Heltäckande sortiment av städutrustning

På Supplies Direct vill vi aktivt vara med och utveckla städbranschen och söker konstant efter nya, innovativa sätt att underlätta arbetet för våra kunder. Därför är det också en självklarhet för oss att erbjuda ett komplett utbud av prisvärd städutrustning som uppfyller behoven för både små och stora företag.

Hitta det du söker i våra städbutiker

I våra välsorterade städbutiker finns allt från rengöringsmedel med bioteknik, mikrofiberdukar, hygienpapper och sopsäckar till arbetskläder, moppar, proffsdammsugare och åkbara städmaskiner. Via vår Cleaning Academy tillhandahåller vi även professionella städutbildningar!

HITTA DIN STÄDBUTIK HÄR

Städmaskin framför ett flygplan i en flygplanshangar

Dedikerad distributör av städmaterial, städmaskiner och digitala verktyg för städorganisationer

Lokalvård handlar om mer än att bara damma och moppa. För att uppnå ett fullgott resultat krävs bra produkter och städmaterial som gör rent utan att skada. Om städningen dessutom måste ske inom ett visst tidsintervall, som exempelvis ombord på ett kryssningsfartyg, är effektiva rutiner och smidiga städredskap av allra yttersta vikt – precis som pålitliga leveranser av städprodukter. Våra skickliga medarbetare kan hjälpa er med både produktval, städutrustning och logistik!

Städmaskin framför ett flygplan i en flyghangar

Högkvalitativa städmateriel till kunder i hela Sverige

Supplies Direct levererar högkvalitativa städmaterial till kunder över hela Sverige, såväl från vårt eget välrenommerade märke KBM som en lång rad andra ledande tillverkare. Därutöver erbjuder vi även försäljning, uthyrning och service av städmaskiner för alla typer av kunder och städytor.

Digitala verktyget CleanPilot

Tillsammans med moderbolaget Procurator är vi landets enda återförsäljare av det digitala verktyget CleanPilot – det moderna och enkla ritningsbaserade verktyget för digitala städare vid städning av större eller komplexa fastigheter. Från flygplatser, hotell och gallerior till vårdinrättningar, skolor, kontor och det lilla lokala städbolaget – vi har städutrustning för alla behov!

Städmaskin framför flygplan i en flygplanshangar

Städmateriel

Med egna innovativa lösningar och produkter samt erkänt kunnig personal möter vi våra kunders höga servicekrav.
Vårt breda sortiment och stora kunskapsbank minimerar behovet av flera olika leverantörer.
Attraktiva städprodukter till attraktiva priser - allt från traditionella korgpåsar och rengöringsmedel till gröna sopsäckar och bioteknik.

LÄS MER OM STÄDMATERIEL

Alt

Uthyrning av städmaskiner

Supplies Direct hyr ut städmaskiner på både korttid och långtid i alla våra städbutiker. Sortimentet kan dock variera mellan orterna.
Allt från en singelsnurra med våtsug till en åkbar sopmaskin är möjlig. Hör med din närmaste städbutik!

Ta kontakt med vår personal

Singelskurmaskin aka singelsnurra. Supplies Direct-butikerna hyr ut.
Alexander servar i Supplies Direct Bromma

Verkstad

Supplies Direct har egna moderna verkstäder i alla våra städbutiker. Våra kompetenta servicetekniker servar både på plats och ute hos kund. Dessutom har vi möjlighet att hjälpas åt med såväl arbetstoppar som brådskande reservdelar.
Spara tid och pengar och låt oss serva dina städmaskiner!

Välkommen till din lokala Supplies Direct serviceverkstad!

Läs mer om reparation & service

Arbetskläder, arbetshandskar och arbetsskor

Det är inte bara utrustningen som ska funka. Även din personliga utrustning ska vara rätt. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av arbetskläder, arbetshandskar och arbetsskor för lokalvårdare. 

Passform, skydd och stöd under arbetsdagen är viktigt för hälsa och komfort.

Se kläder, skor & handskar

Arbetskläder, arbetshandskar och skor

CLEAN PILOT

Vi kan stolt säga att vi är den enda återförsäljaren i Sverige av CleanPilot, det digitala verktyget som har förändrat städarnas vardag i Norge. Ett fantastiskt verktyg för att modernisera er lokalvård. Mejla cleanpilot@suppliesdirect.se eller kontakta vårt moderbolag Procurator om du vill veta mer.

mer om clean pilot

Ta del av nyheter

Nyheter

Det kommer alltid att hända saker på Supplies Direct - Sveriges närmaste städgrossist.

Ta del av våra nyheter

Ren kunskap. Stark support.

Vi kan inte bara leverera billigt städmateriel. Om du letar efter en lokal städgrossist och samarbetspartner att utvecklas tillsammans med så har vi tillräckliga resurser att skapa möjligheterna.
Dels kunskapsmässigt med all den erfarenhet som finns inom Supplies Direct. Dels att vi fortfarande jobbar precis som de lokala entreprenörer vi alltid varit - men med mer muskler i och med att vi numera ingår i Procurator.

KONTAKTA OSS