Hyr städmaskiner hos Supplies Direct

Uthyrning av städmaskiner

Via Supplies Direct kan ni hyra städmaskiner både på längre och kortare basis beroende på era behov och förutsättningar.

Content
Grässtrå i motljus

Hyr städutrustning under lång eller kort tid

Korttidshyra är till exempel att rekommendera om ni endast tillfälligt har användning för en viss typ av maskin. Vi erbjuder uthyrning av städmaskiner i en mängd olika modeller och storlekar – från små, smidiga singelskurmaskiner till åkbara kombivarianter.

Att hyra städmaskiner under en begränsad period är en utmärkt lösning vid eventuella arbetstoppar eller andra situationer när städbehovet ökar temporärt. Detta är särskilt motiverat om ni vet att maskinerna sedermera inte kommer att användas i en sådan utsträckning att det känns meningsfullt med ett köp. Behöver ni å andra sidan ha kontinuerlig tillgång till ett antal städmaskiner, men inte önskar investera i egna kan leasing vara ett kostnadseffektivt alternativ. Väljer ni att funktionshyra era städmaskiner från oss är ni även garanterade löpande service och support under hela avtalstiden.

Funktionshyra – att hyra städmaskiner med serviceavtal

Det finns många fördelar med att funktionshyra städmaskiner hos Supplies Direct.

Skulle det uppstå problem med en hyresmaskin kan vi oftast serva eller reparera den på plats, alternativt erbjuda en ersättningsmodell, utan att det medför några oväntade merkostnader för er. Ni kan därmed vara säkra på att alltid ha en fungerande städmaskin tillgänglig, samtidigt som ni har full kontroll över er månadsbudget och slipper oroa er för tidskrävande avbrott.

Supplies Direct tillhandahåller såväl korttidsuthyrning som funktionshyra av städmaskiner i samtliga butiker. Utbudet kan variera lite mellan orterna – men kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt maskiner och skräddarsyr ett hyresavtal som passar era ändamål!

Glasfönster på skyskrapa