Städmaterial från KBM

Kvalitativa städmaterial till rätt pris

Bra städmaterial är A och O för att uppnå ett fräscht och fläckfritt resultat, utan att skada ytorna som rengörs.

Content
Fönster på en skyskrapa

Städmaterial med miljöfokus

Effektiva städprodukter är en förutsättning för att bibehålla en hygienisk och säker inomhusmiljö. Men när det kommer till lokalvård kan du inte bara ta hänsyn till vad som sker inne i lokalerna, du måste även ha i åtanke hur bruket av olika städartiklar påverkar miljön.

På Supplies Direct har vi ett starkt miljöfokus, samtidigt som vi är väl medvetna om det ansvar som vilar på våra kunders axlar och vilka tuffa utmaningar ni kan ställas inför i arbetet.

Därför fokuserar vi på att erbjuda prisvärda, innovativa och samtidigt klimatsmarta lösningar som underlättar er vardag.

Brett utbud av städartiklar

Vårt sortiment av KBM Professional städprodukter är skonsamt mot material, hälsa, miljö och plånbok. Därutöver har vi ett brett urval av professionella städmateriel från flera andra kvalitetsvarumärken.

Se hela sortimentet från KBM Professional 

I webbshoppen och i våra fysiska butiker finns ett komplett sortiment av moppar, mikrofiberdukar, städmaskiner och övriga städredskap.

Vi har även ett heltäckande utbud av bioteknologiska rengöringsmedel, golvvård, sanitetsprodukter, engångshandskar, skyddskläder, korgpåsar, gröna sopsäckar, städvagnar, hygienpapper, mirakelsvampar, skurdukar, städdukar och flera andra städartiklar.

Grässtrå på äng med solljus i bakgrunden

 

Supplies Direct – lösningarna för alla era städbehov samlade på ett ställe!
Ren kunskap. Stark support.