Städmaskiner uppställda i stor lagerlokal

Kvalitativa städmateriel till rätt pris

Bra städmateriel är A och O för att uppnå ett fräscht och fläckfritt resultat, utan att skada ytorna som rengörs.

Content
Fönster på en skyskrapa

Städmaterial med miljöfokus

Att använda effektiva produkter är en förutsättning för att bibehålla en hygienisk och säker inomhusmiljö. Men när det kommer till lokalvård kan man inte bara ta hänsyn till vad som sker inne i lokalerna, man måste även ha i åtanke hur bruket av olika städartiklar påverkar naturen utanför dörren.

På Supplies Direct har vi ett starkt miljöfokus, samtidigt som vi är väl medvetna om det ansvar som vilar på våra kunders axlar och vilka tuffa utmaningar ni kan ställas inför i arbetet. Därför vill vi också göra det enkelt för er att välja rätt städmaterial. Vi fokuserar på att erbjuda prisvärda, innovativa och samtidigt klimatsmarta lösningar som underlättar er vardag.

Brett utbud av städartiklar

Vårt sortiment av KBM Professional städprodukter är skonsamt mot material, hälsa, miljö och plånbok. Därutöver har vi ett brett urval av professionella städmateriel från flera andra kvalitetsvarumärken.

I webbshoppen och i våra fysiska butiker finns ett komplett sortiment av moppar, mikrofiberdukar, städmaskiner och övriga städredskap. Vi har även ett heltäckande utbud av bioteknologiska rengöringsmedel, golvvård, sanitetsprodukter, engångshandskar, skyddskläder, korgpåsar, gröna sopsäckar, städvagnar, hygienpapper, mirakelsvampar, skurdukar, städdukar och flera andra städartiklar.

Se hela sortimentet från KBM Professional 

 

Grässtrå på äng med solljus i bakgrunden

 

Supplies Direct – lösningarna för alla era städbehov samlade på ett ställe!
Ren kunskap. Stark support.