Städmaskiner uppställda i stor lagerlokal

Kvalitativa städmateriel till rätt pris

Bra städmateriel är A och O för att uppnå ett fräscht och fläckfritt resultat, utan att skada ytorna som rengörs.

Content
Fönster på en skyskrapa

Effektiva städmaterial

Att använda effektiva produkter är en förutsättning för att bibehålla en hygienisk och säker inomhusmiljö. Men när det kommer till lokalvård kan man inte bara ta hänsyn till vad som sker inne i lokalerna, man måste även ha i åtanke hur bruket av olika städartiklar påverkar naturen utanför dörren.

På Supplies Direct har vi ett starkt miljötänk, samtidigt som vi är väl medvetna om det ansvar som vilar på våra kunders axlar och vilka tuffa utmaningar ni kan ställas inför i arbetet. Därför vill vi också göra det enkelt för er att välja rätt städmateriel och fokuserar på att erbjuda prisvärda, innovativa och klimatsmarta lösningar som underlättar er vardag.

Övergripande utbud av städartiklar

Med vårt eget varumärke, KBM, har vi fullt fokus på att ta fram högkvalitativa och effektiva städprodukter som är skonsamma mot både ytmaterial, hälsa, miljö och plånbok. Därutöver tillhandahåller vi även ett brett urval av professionella städmateriel från flertalet andra kvalitetstillverkare.

Såväl i webbshoppen som i våra fysiska butiker finns ett komplett sortiment av moppar, mikrofiberdukar, städmaskiner och övriga städredskap. Vi har även ett heltäckande utbud av bioteknologiska rengöringsmedel, golvvård, sanitetsprodukter, engångshandskar, skyddskläder, korgpåsar, gröna sopsäckar, städvagnar, hygienpapper, mirakelsvampar, skurdukar, städdukar och mängder av andra städartiklar.

Behöver ni tips eller rådgivning angående valet av städmateriel – tveka inte att kontakta oss! Vår kunniga personal hjälper er gärna att hitta rätt i utbudet.

Grässtrå på äng med solljus i bakgrunden

 

Supplies Direct – lösningarna för alla era städbehov samlade på ett ställe!
Ren kunskap. Stark support.