Nyheter

Supplies Direct och Procurator satsar på nytt butikskoncept i Göteborg

Supplies Direct och Procurator satsar på nytt butikskoncept i Göteborg

29 maj 2024

Procurator tillsammans med Supplies Direct fortsätter att driva sin satsning på fysiska butiker och öppnar snart en ny butik i Göteborg, med planerad invigning i början av juni.

Den nya butiken markerar ett spännande steg för företaget, med ett innovativt koncept som kombinerar Procurator och Supplies Direct. Mikael Östbring, Head of Stores, betonar betydelsen av denna nya fas:

"Vi ser fram emot att se den nya butiken växa fram och integrera våra två befintliga koncept, vilket kommer att förbättra vår service och visa upp vårt erbjudande på ett tydligare sätt. Vi kombinerar Procurators expertis inom arbetskläder och skydd med Supplies Directs expertkunskap inom städ och facility. Varje ny butik vi öppnar är en del av vår passionerade resa tillsammans med våra kunder."

Den nya butiken, som kommer att ligga på Ringögatan 3, kommer att ledas av Alfred Bregu, tidigare Butikschef för Supplies Direct i Göteborg. Alfred delar entusiasmen för det kommande projektet:

”Jag har höga förväntningar på butiksöppningen i Göteborg! Vi är redo att satsa stort i vår nybyggda och fräscha "hybrid-butik" på Ringögatan och ser fram emot att välkomna både befintliga och nya kunder. Vi vill etablera oss som en pålitlig partner för alla våra Göteborgskunder.”

Butiken öppnar sina dörrar för allmänheten den 3:e juni, och det nya konceptet väntas ge både befintliga och nya kunder en förbättrad och heltäckande serviceupplevelse. Här kommer städprodukter och städmaskiner att kombineras med kläder och personlig skyddsutrustning (PPE).

Missa inte fina öppningserbjudanden från välkända varumärken samt våra egna. Välkommen in i butiken!

Till Öppningserbjudandet »

---

Öppningsfesten 

Datum: 3 - 5 juni​​​​

Tid: 09:00 - 17:00

Plats: Ringögatan 3

Vi bjuder på grillade hamburgare för er som besöker oss under lunchen.

 

Kontakt

Alfred Bregu, Butikschef Göteborg

alfred.bregu@suppliesdirect.se
 

Claes Sunebring, Managing Director Supplies Direct 

claes.sunebring@suppliesdirect.se